Jäseneksi

Surraa Productions ry tarvitsee tukeasi

Surraa Productions ry perustettiin vuonna 2014 tukemaan tanssinharrastajien esiintymistoimintaa sekä luomaan yhteyksiä tanssin harrastajien ja ammattilaisten välille. Yhdistyksen tarkoituksena on luoda toimintaa, joka tukee tanssin kasvua ja kehitystä Oulun alueella. Yhdistys näkee tärkeänä ammattilaisten tanssitaiteilijoiden ja harrastajien välisen yhteistyön, tanssin alan kehittämisen sekä yleisötyön. Perustamisestaan alkaen yhdistys on vuosittain ollut mukana tuottamassa kokoillan tanssiteosta, joka on yhdistänyt tanssinharrastajia ja alan ammattilaisia. Ensimmäinen kansainvälinen vierailu oli vuonna 2016 Edinburghiin Fringe-festivaaleille Dance Base tanssiyhteisöön. Yhteistyö sai jatkoa 2017 uudella vierailulla osana samaisia festivaaleja. Yhdistys on saanut paljon kokemusta työskentelystä kansainvälisesti ja haluaakin nyt luoda uudenlaisen konseptin kansainvälisen yhteistyön luomiseksi kulttuurikasvatuksen näkökulmasta. Tätä on Surraa Productionsin Sisu kansainvälis- pedagoginen tanssiprojekti.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäsenmaksua, järjestää maksullista esitys-, tapahtuma- ja tanssikurssitoimintaa, hakee avustuksia ja rahoitusta eri tahoilta sekä voi ottaa vastaan lahjoituksia ja solmia sponsorointisopimuksia. Tarkempi kuvaus löytyy yhdistyksen säännöistä.

Miksi liittyä?

  • Jäsenet saavat edullisemmin workshopit.
  •  Jäsenillä on mahdollisuus osallistua varainkeruuseen omia esitysmatkojaja esiintymisvaatteita varten. Varainkeruuta voi olla esimerkiksi promotehtävät ja esiintymiskeikat.
  • Esiintymismahdollisuudet projekteihimme.
  • Jäsenhintainen lippu yhdistyksen tapahtumiin.
  • Esitysmatkojen järjestely yhdistyksen toimesta: matkat, majoitus.

Huomaa voit maksaa myös jäsenmaksun ja olla mukana vain kannatusmielessä! Etsimme aina uusia tukijoita, jotta voimme tarjota yhä enemmän mahdollisuuksia aktiivijäsenillemme.

Yhdistys on avoin kaikille, jotka haluavat kannattaa toimintaa. Toimintakausi on 1.8.– 31.7. ja jäsenmaksu 20 €/kausi (12 kk).

Maksutiedot: Tilinumero: FI17 3131 1001 3447 08. Viiteviestiksi jäsenen nimi. Summa 20€.

HUOM! Maksamisen jälkeen lähetäthän seuraavat tiedot sähköpostilla surraaprod@gmail.com: jäsenen nimi, tausta, ikä, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Jätä kommentti

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close